TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Bekir Bozdağ ve İbrahim Eyyüpoğlu’na kulübe verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu’nun kulübe sağladığı maddi ve manevi katkılardan dolayı memnuniyet dile getirildi.

Açıklamada, Eyyüpoğlu’nun spora ve kente gösterdiği ilginin, kulüp için önemli bir motivasyon kaynağı olduğu vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın İbrahim Eyyüpoğlu’na kulübümüze vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Eyyüpoğlu’nun spora ve memleketimize gösterdiği ilgi, Şanlıurfaspor’umuz için önemli bir motivasyon kaynağı olmuş, camiamıza güç katmıştır. Kendisine nazik destekleri ve Şanlıurfa’mıza duyduğu bağlılık için şükranlarımızı sunuyoruz.”

BAL Ligi’nde İddialı Başlangıç: Şanlıurfa BŞB İki Transferle Güçlendi
BAL Ligi’nde İddialı Başlangıç: Şanlıurfa BŞB İki Transferle Güçlendi
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfaspor, bir diğer açıklamasında ise TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’a teşekkür etti.

Bozdağ’ın hem bakanlık döneminde hem de Meclis Başkanvekilliği görevinde kulübe ve bölge sporuna gösterdiği ilgiye dikkat çekildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: “Sayın Bekir Bozdağ’ın kulübümüze sağladığı maddi ve manevi destekler, Şanlıurfaspor camiası ve Urfa halkı için büyük anlam taşımaktadır. 29 Ocak 2022 – 4 Haziran 2023 tarihleri arasında Adalet Bakanı olarak görev yaptığı dönemde spora ve bölgeye olan ilgisini açıkça ortaya koymuştur. Mevcut görevi olan TBMM Başkanvekilliği sürecinde de Şanlıurfa’yı ulusal platformda layıkıyla temsil etmektedir. Bu bağlılık, kulübümüzün motivasyonuna güç katmış, birlik ve beraberlik içinde ilerlememize vesile olmuştur.”

Şanlıurfaspor yönetimi, her iki milletvekiline de teşekkür ederek, yeni sezon öncesi şehirde oluşan birlik ruhuna katkı sunduklarını ifade etti.