16:32 - Urfa Valiliği’nden kuran kursundaki darp olayı ile ilgili açıklama
16:06 - Milletvekili Cevheri, Urfa’nın taleplerini Bakan Yanık’a iletti
15:51 - 3 Türk askeri şehit düştü! Şehitlerin isimleri belli oldu
15:48 - Urfa sınırında 7 terörist öldürüldü
14:20 - Urfa’da Kur’an kursunda çocuklara şiddet uygulayan hoca adliyede
12:42 - Play Off müsabakalarında heyecan dorukta
12:27 - Urfa’da viraja hızlı girince kaza yaptı
11:36 - Harran MYO’da iki farklı turnuva
11:18 - Urfa’da Kur’an Kursu’nda çocuk döven ‘dayakçı hoca’ gözaltında
11:00 - Urfalılar İstanbul’da silahla çatışmıştı, sebebi belli oldu!
Çanakkale’de düzenlenen Boğaz Yüzme Yarışında mücadele eden Şanlıurfalı yüzücüler, 30 Ağustos Zafer Bayramını şanına layık bir tarzda kutladılar.
Bu yıl 34. gerçekleştirilen Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışında Şanlıurfalı yüzücüler Şanlıurfa’yı başarılı bir şekilde temsil ettiler.
Organizasyonda Şanlıurfa’yı 4 erkek ile temsil eden Urfalı sporcular, 6.5 km’yi 68 dakikada yüzerek büyük başarı gösterdiler.
34. Çanakkale Boğaz Yarışmasında Şanlıurfa’yı İş Adamı ve Kasaptaşı Yaşam Koçu Süleyman Hicri, Harran Üniversitesi Kurumsal İletişim Medya Sorumlusu Eyyüp Yabatu, Şanlıurfa Yüzme Akademisi Yüzme Antrenörü İbrahim Halil İztivan ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mehmet Altun temsil etti.
Daha önceki yarışmalarda da Şanlıurfalı yüzücüler bir çok dalda başarılara imza atmıştılar.
Şanlıurfa Yüzme Akademisi Antrenörü İbrahim Halil İztivan yöntemindeki gönüllü ekip, 1 ay süre ile yaptıkları antremanlarla büyük bir başarıya daha imza attılar.
Günlük olarak yapılan antrenmanlarla büyük başarılar elde ettiklerini belirten İş adamı ve Kasaptaşı Gençleri Yaşam Koçu Süleyman Hicri; “Şanlıurfa Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilimizdir. Bizim amacımız Şanlıurfalı gençleri tüm spor alanlarına teşvik etmektir. Genç nesilimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp güzel alışkanlıklara teşvik etmekteyiz. Bunu da ancak sporla başarabiliriz.
Valilik ve belediyelerin güzel tesisler yapmasına öncülük etmesini istiyoruz. Böylelikle gençlerimiz ve vatandaşlarımız, spor yapabilecekleri alanlara kavuşurlar. Sadece erkekler değil, kızlarımızın da atletizm, yüzme, voleybol, basketbol oynayabilecekleri mekanlar açılmasını yetkilerimizden istiyoruz.
Bundan sonra daha çok gençle Şanlıurfamızı inşallah en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.