16:32 - Urfa Valiliği’nden kuran kursundaki darp olayı ile ilgili açıklama
16:06 - Milletvekili Cevheri, Urfa’nın taleplerini Bakan Yanık’a iletti
15:51 - 3 Türk askeri şehit düştü! Şehitlerin isimleri belli oldu
15:48 - Urfa sınırında 7 terörist öldürüldü
14:20 - Urfa’da Kur’an kursunda çocuklara şiddet uygulayan hoca adliyede
12:42 - Play Off müsabakalarında heyecan dorukta
12:27 - Urfa’da viraja hızlı girince kaza yaptı
11:36 - Harran MYO’da iki farklı turnuva
11:18 - Urfa’da Kur’an Kursu’nda çocuk döven ‘dayakçı hoca’ gözaltında
11:00 - Urfalılar İstanbul’da silahla çatışmıştı, sebebi belli oldu!
2021 yılı içerisinde Rize ve Artvin’de meydana gelen sel felaketinde görev alan Devlet Su İşleri Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü personellerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Türkiye’de 2021 yılında Rize ve Artvin’de ile sel felaketleri meydana geldi. Afetlerin ardından devlet ve millet dayanışmasının en güzel örneğini sergilenerek yaraların el birliğiyle sarılması için afet bölgelerinde çalışmalar gerçekleştirildi.
Çalışmalarda görev alan DSİ Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü personelleri teşekkür belgesi ile onurlandırıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gönderilen teşekkür belgeleri, DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber tarafından personellere takdim edildi.
Personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Berber, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü olarak vatandaşların zor durumlarında yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Müdür Berber, personellere görev başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı başarılar diledi.